Training

Trainingen

Hoe ziet een Training van
Hole 40 er uit?

Het begint allemaal met kennismaking. Nadat je een ronde op de baan hebt gelopen, kom ik langs in jullie clubgebouw om een introductie te geven op daytrading. Om 15.00 uur worden jullie verwacht in de vergaderruimte. Uiteraard stel ik mij voor en met behulp van een power point presentatie kan er kennis genomen worden van de eerste beginselen van het direct handelen aan de beurs. Ik werk graag in een informele sfeer. Het nuttigen van een biertje of wijntje tijdens mijn presentatie is dan ook geen enkel probleem.

De presentatie zelf

De presentatie zal ongeveer een uurtje in beslag nemen. Ik vertel over mijn ervaring met daytraden. Daarna worden er wat voorbeelden aangehaald over enkele andere vormen van beleggen en spelenderwijs komen we op het onderwerp waar het over gaat: daytraden. Ik ga hier inhoudelijk op in, maar niet zo diep dat men al gapend verlangt naar het einde van de presentatie. Ik leg in eenvoudige taal uit wat het is, wat de voor- en de nadelen zijn en we bespreken al vast de belangrijkste begrippen.

Daytrading kennismaken.

Na afloop van de presentatie ga ik live daytraden aan de Amerikaanse beurs. Afhankelijk van de ontwikkelingen van die dag op de beurs, zal dat ongeveer 1 a 2 uurtjes duren. Tijdens deze sessie ga ik iets dieper in op de materie en laat ik de functies zien van het programma waar we mee werken. Ook zal ik toelichting geven op de technische tools, die ik gebruik. Hierbij zal ik ook de gebruikte termen uitleggen, zodat iedereen snapt waar we mee bezig zijn. Vervolgens zal ik mijn overwegingen van mijn trades toelichten, zodat je er een gevoel bij kunt ontwikkelen. Na afloop doen we een gezamenlijke borrel en is er nog ruimte voor het stellen van vragen.

Daytrading volgen

Nadat je mij in actie hebt gezien hoop ik dat je interesse gewekt is om zelf een trading account te openen bij de broker. Daarom komen we ongeveer 1 week na de presentatie opnieuw bij elkaar voor een 2 a 3 uur durende sessie, waarbij ik assisteer om een account te openen. Dat zal in eerste instantie een zogenaamde ‘paperaccount’ zijn. Dat heeft dezelfde functies en is precies hetzelfde als een real account, echter je kunt traden en oefenen zonder financiële consequenties. En het mooie is, er zitten geen verplichtingen aan vast en het kost je helemaal niets. Als iedereen is ingelogd in de paperaccount, ga ik weer live daytraden en kan je proberen mij te volgen in mijn trades. Na afloop hebben we weer een gezamenlijke borrel, kunnen we stoom afblazen en onze ervaringen met elkaar delen.

Daytrading on line volgen

Ben je er inmiddels van overtuigd dat daytrading ook voor jou een prachtige hobby kan worden, dan kan je mijn daytrading sessies on line volgen. Dit doe ik vanuit mijn kantoor met een schermdeling, zodat jullie live kunnen volgen wat ik doe. Er zijn geen geheimen, er worden geen dingen achtergehouden, wat ik doe kunnen jullie ook doen. Al mijn trades praat ik interactief met jullie door. En jullie hebben de gelegenheid om vragen te stellen. Per maand doe ik gemiddeld 16 sessies van ongeveer 2 uur, die allemaal te volgen zijn. Dit kost € 100,- per maand, inclusief BTW en is maandelijks opzegbaar. Op die manier krijg ik iets voor het delen van mijn kennis en ben ik er van overtuigd dat jullie mijn kosten ruimschoots kunnen terug verdienen.